Scholieren

Zit je op de mavo / het vmbo, de havo, of het gymnasium en kun jij wel wat hulp bij je Engels gebruiken? Gewoon, omdat je Engels altijd al moeilijk vond? Of omdat je door corona een heleboel 'school' hebt gemist en nu je weer gewoon naar school gaat, blijkt dat er een heleboel 'schade' moet worden ingehaald? Ik help je graag, met plannen, je huiswerk, extra oefenen. Ik leg je de grammatica uit, en als het nodig is, herhalen we alles net zo lang tot je het beheerst. Als je dit schooljaar examen doet, help ik bij de voorbereiding. Misschien heb je niet overal hulp bij nodig, maar alleen bij een bepaald onderwerp. het kan allemaal.

Of je nu een keer per week les wil, of alleen voor een repetitie of examenonderdeel, alles is mogelijk. Neem contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Zie ook:

Tijdens een intakegesprek kijken we samen wat je leerwensen en doelen zijn. Ook kunnen we dan bespreken hoe we het beste je leerdoelen kunnen bereiken. Of het nu gaat om Engels op het werk of in je privésituatie, mijn lessen zijn altijd maatwerk en daarom individueel.
Bereid je je voor op een van de bekende Cambridge examens (FCE, CAE CPE) of ben je een hbo-student en moet je een Engels examen doen of herkansen? Of is het een presentatie in het Engels waar je tegenop ziet? Neem vrijblijvend contact met me op. Wellicht kan ik je helpen.
Heb je door de coronacrisis een flinke achterstand opgelopen? Dan zou je kunnen overwegen om in de vakantie je Engels bij te spijkeren. Het is misschien niet meteen het eerste waar je aan denkt wanneer de vakantie aanbreekt, maar ach, zoveel ben je nu ook weer niet naar school geweest. Dus misschien is het toch niet zo'n gek idee. Zeker nu. Wat extra aandacht voor je Engels nu je toch tijd genoeg hebt. Why not?