Summerschool

Het kan heel effectief zijn om in je vakantie een paar lessen in te plannen, bijvoorbeeld als je daardoor toch overkunt. Of omdat je weet dat je daarmee sterker aan je examenjaar begint. Misschien ook kan ik je helpen van je spreekangst af te komen, zodat je voortaan zonder moeite een spreekbeurt of presentatie houdt.

Ook als je net van de basisschool komt en na de zomervakantie naar het voortgezetonderwijs gaat, kan het fijn zijn om (bijvoorbeeld) de laatste twee weken van je zomervakantie alvast in the mood te komen.

Kortom, eigenlijk zijn er genoeg redenen om contact met me op te nemen, om te bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn. En ook hier geldt: het zijn jouw lessen, dus het is altijd maatwerk!

Zie ook:

Voor scholieren in het voortgezet onderwijs. Je vindt Engels lastig en in de coronatijd heb je veel gemist. Je zit in de brugklas of doet dit schooljaar eindexamen. Er komt een toets aan of je moet een presentatie houden, maar bij de gedachte daaraan beginnen je knieën vanzelf te knikken. Kortom, je hebt hulp nodig! Neem dus snel contact met me op. Wedden dat het gaat lukken?
Tijdens een intakegesprek kijken we samen wat je leerwensen en doelen zijn. Ook kunnen we dan bespreken hoe we het beste je leerdoelen kunnen bereiken. Of het nu gaat om Engels op het werk of in je privésituatie, mijn lessen zijn altijd maatwerk en daarom individueel.
Bereid je je voor op een van de bekende Cambridge examens (FCE, CAE CPE) of ben je een hbo-student en moet je een Engels examen doen of herkansen? Of is het een presentatie in het Engels waar je tegenop ziet? Neem vrijblijvend contact met me op. Wellicht kan ik je helpen.