Studenten

Les krijgen in het Engels in het hbo wordt steeds gewoner (hoewel de meningen over het effect daarvan uiteenlopen). Ook hoor ik geregeld van hbo-studenten dat ze een presentatie in het Engels moeten verzorgen. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar ik kan je wellicht helpen voorbereiden. Als je goed bent voorbereid, is het minder 'eng' en is het resultaat doorgaans een stuk beter.

Sommige studenten hebben moeite met het volgen van hun Engelstalige colleges. Of de studieboeken zijn in het Engels, wat lastig is. Ook dan help ik je graag. Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we hoe ik je het beste kan helpen. Ook fijn is het speciale studententarief!

Zie ook:

Voor scholieren in het voortgezet onderwijs. Je vindt Engels lastig en in de coronatijd heb je veel gemist. Je zit in de brugklas of doet dit schooljaar eindexamen. Er komt een toets aan of je moet een presentatie houden, maar bij de gedachte daaraan beginnen je knieën vanzelf te knikken. Kortom, je hebt hulp nodig! Neem dus snel contact met me op. Wedden dat het gaat lukken?
Tijdens een intakegesprek kijken we samen wat je leerwensen en doelen zijn. Ook kunnen we dan bespreken hoe we het beste je leerdoelen kunnen bereiken. Of het nu gaat om Engels op het werk of in je privésituatie, mijn lessen zijn altijd maatwerk en daarom individueel.
Heb je door de coronacrisis een flinke achterstand opgelopen? Dan zou je kunnen overwegen om in de vakantie je Engels bij te spijkeren. Het is misschien niet meteen het eerste waar je aan denkt wanneer de vakantie aanbreekt, maar ach, zoveel ben je nu ook weer niet naar school geweest. Dus misschien is het toch niet zo'n gek idee. Zeker nu. Wat extra aandacht voor je Engels nu je toch tijd genoeg hebt. Why not?