Privéles

ENGELS op het werk: Werk je in een Engelstalige omgeving waar alle communicatie in het Engels verloopt, maar kom jij niet verder dan je ‘vakantie-Engels’, tewijl je collega's schijnbaar moeiteloos in het Engels communiceren? 

ENGELS in je Privéleven: Je wilde toch eigenlijk altijd al beter Engels leren? Nu heb je familie in het buitenland en je kleinkinderen spreken alleen Engels. Wat nu? Je hebt zelf plannen om naar een Engelstalig land te emigreren. Je chat met iemand in het buitenland en Engels is jullie gemeenschappelijke taal, maar je merkt dat je je toch niet zo kunt uitdrukken als je zou willen.

Wacht niet langer om er iets aan te doen. Nu is de ideale tijd om te beginnen en met het bezoeken van mijn website heb je de eerste stap gezet. Kom langs en we bespreken samen de mogelijkheden.
 

 

Zie ook:

Voor scholieren in het voortgezet onderwijs. Je vindt Engels lastig en in de coronatijd heb je veel gemist. Je zit in de brugklas of doet dit schooljaar eindexamen. Er komt een toets aan of je moet een presentatie houden, maar bij de gedachte daaraan beginnen je knieën vanzelf te knikken. Kortom, je hebt hulp nodig! Neem dus snel contact met me op. Wedden dat het gaat lukken?
Bereid je je voor op een van de bekende Cambridge examens (FCE, CAE CPE) of ben je een hbo-student en moet je een Engels examen doen of herkansen? Of is het een presentatie in het Engels waar je tegenop ziet? Neem vrijblijvend contact met me op. Wellicht kan ik je helpen.
Heb je door de coronacrisis een flinke achterstand opgelopen? Dan zou je kunnen overwegen om in de vakantie je Engels bij te spijkeren. Het is misschien niet meteen het eerste waar je aan denkt wanneer de vakantie aanbreekt, maar ach, zoveel ben je nu ook weer niet naar school geweest. Dus misschien is het toch niet zo'n gek idee. Zeker nu. Wat extra aandacht voor je Engels nu je toch tijd genoeg hebt. Why not?